0888 26 37 95гр. Пловдив

За нас

 За Тамбур

Основана през 1936 г., Tambour е лидер в индустрията на израелския пазар на строителни продукти.

Визията на Tambour се състои в това да помогне на клиентите да подобрят жизнената си среда и да ги направят по-естетически и с по-високо качество. Tambour е частна компания под контрола на Kusto Group, международна корпорация със световно участие в областта на строителството, инфраструктурата и енергетиката.

Tambour използва голямо разнообразие от маркетингови канали, чрез които укрепва връзките си с целевата аудитория и повишава информираността за интелигентното потребление. Като лидер на пазара, името на компанията се е превърнало в общ термин за бои. В проучване, проведено от Yedioth Aharonot през 2015 г., около 70% от израелците идентифицират Tambour като лидер в индустрията за боядисване в страната.

Tambour House - всички решения под един покрив

Tambour, най-напредналата компания в Израел в производителя на бои и довършителни материали за строителството, предлага на своите клиенти цялостни решения отгоре надолу. Фирмата е специализирана в производството и маркетинга на висококачествени продукти за боядисване за частния сектор, индустрията и строителството, включително бои за авиационната индустрия, влакове, кораби, превозни средства и печат, както и усъвършенствани гипсови продукти и уплътнителни, ,

В областта на строителството се изисква оптимална синхронизация и съвпадение между видовете материали, продуктите и методите на приложение. Цялостните решения на Tambour за нуждите на клиентите им предлагат висока степен на доверие в крайния резултат, състоящ се от пълна гама от компоненти и материали - всички произведени от един и същ висококачествен производител - които си взаимодействат с най-високите съществуващи стандарти.

  Устройства за разширено разпространение

Тамбурът има широко разпространение, включващо 1200 клона "Tambouriot" из целия Израел и  търговски обекти в цяла Европа, Средиземноморския басейн, Африка, Далечния изток и континентална Америка.

 Екологична политика и устойчиво развитие      

"Тамбор" ООД се занимава с разработка, производство, внос и маркетинг на голямо разнообразие от продукти, включващи:

  • Бои на водна основа и на разтворители за строителството, промишлеността, поддръжката, морските съдове и превозните средства.
  • Прахови бои, бои и лакове от дърво, емулсии, алкиди (лепилни вещества) и разредители.
  • Строителни материали, включително покривни материали за сгради, пълнители, изолационни и уплътнителни материали, лепила, декоративни плочки, гипсови блокове и плоскости, гипсокартон, акустични тавани, изолации и допълнителни продукти.

Tambour работи по ангажимент за предотвратяване на екологичните щети и непрекъснато подобряване на работата на своите централи от екологичен аспект. Освен това компанията се стреми да сведе до минимум ефектите от процесите и операциите, свързани с околната среда, безопасността и здравето.

Tambour признава, че природните ресурси са домейн на обществото, местната и глобалната общност и бъдещите поколения.

Tambour се ангажира с принципите на устойчивото развитие, което може да продължи, без да застрашава бъдещите поколения и техните потребности. В идеалния случай целта е да се постигне равновесие между икономическото развитие и защитата на околната среда и в тази връзка да се осигурят екологични решения за околната среда и потребителите. Това се прави чрез разработване и производство на бои, изолации и уплътнителни материали, които пестят енергия, минимизират излъчването и т.н. Безцветни и хроматични бои носят зеления печат, който е одобрен от Министерството на околната среда и института по стандартизация на Израел ,

Tambour се ангажира да идентифицира, измерва и разбира екологичните ефекти от своите операции като основа за вземане на решения в компанията. Това включва офис среда, особено икономия на електроенергия, гориво, вода, хартия и т.н.

Tambour се придържа към проактивния подход по отношение на околната среда и работи в сътрудничество с органите, ангажирани с качеството на околната среда, безопасността и здравето на работното място.

 

Официален вносител за България

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД e фирма, с основна дейност – внос, дистрибуция и търговия на интериорни, екстериорни бои, декоративни бои и мазилки. Фирмата е създадена през 2007 година с цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти. Благодарение на своя професионален подход и постоянство, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД успешно представя и налага на българския пазар търговските марки.

FLEETWOOD /Ирландия/ fleetwood.ie 

TAMBOUR /Израел/ tambour.co.il 

CAMELEO DESIGN /Полша/ cameleo.pl    

PRIMACOL /Полша/ primacol.pl

WOOSTER /САЩ/ woosterbrush.com

QPT /Швеция/ www.QPT

ZEPAR /Полша/  zepar.pl 

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД е генерален представител за България на: екологични мазилки за вътрешно и външно приложение – стени, подове, басейни и др. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД осигурява професионални бояджийски и декораторски инструменти. ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД разполага с два магазина в гр. Пловдив един в Асеновград и дистрибутори в страната.